Kancelarijski prostor za rentiranje na Novom Beogradu

Beograd
On request
100% Ownership
Type of real estate/project
,
For sale/Rent
Entire property/project
Ownership structure
One owner 100%
Tenants
The real estate is vacant
Financial details
Price: On request
Income: On request
Profit: On request
PDF presentation
-
 
-Prizemlje 498,48 m2
-I sprat 490,59 m2
-II sprrat 490,59 m2

Ukupno cela poslovna zgrada 1.480 m2
Parking prostor je površine 550 m2, moguće je organizovati 20-ak parking mesta.
Zgrada je useljiva 1. aprila sledeće godine

Kompletna rekonstrukcija zgrade i parkinga je izvršena pre 4,5 godine i ugrađena je centralna klimatizacija za grejanje i hlađenje celog objekta.

U prizemlju i na prvom spratu pregradni zidovi su od gipsa sa izolacijom i obe etaže mogu da budu "open space". Izvršena je ugradnja nove "jake struje", svuda su postavljene kamere spolja i unutra, senzori za dojavu požara, alarm i zaštitne mreže u prizemlju objekta na prozorima i vratima. Podne obloge su keramičke pločice u showroom-u, a u ostatku prizemlja i I sprata je ugrađen antistatik pod. Zidovi su izrađeni od knauf-a, plafon otvoren sa svim instalacijama (osim u showroom-u). Velike staklene površine omogućavaju da se dnevno svetlo koristi tokom celog radnog dana. Postavljena je kvalitetna led rasveta. Sanitarni čvor se nalazi u prizemlju (muški sa 3 kabine i 2 pisoara, ženski sa 3 kabine), a čajna kuhinja na I spratu. U prizemlju se nalazi showroom, prijem kurirske pošte, servis, na I spratu se nalaze kancelarije i servis.

II etaža, iako se vodi kao potkrovlje, najniže je visinske tačke 2,8 m. Unutrašnje uređenje odgovara A - klasi poslovnog prostora. Pod je laminat, zidovi su od knauf-a i kaljenog stakla, grejanje i hlađenje je povezano sa posebnim i izdvojenim spoljnim jedinicama centralne klimatizacije, plafon je takođe izrađen od knauf-a. Uglavnom, veći deo potkrovlja je "open space". Sanitarni čvor se sastoji od dve kabine i 2 pisoara u muškom delu i 2 kabine u ženskom delu. Instalirana je nova "jaka" struja, dojavljivači požara, video nadzor, alarm. Takođe, potkrovlje ima velike staklene površine. Ugrađena je led rasveta. Celu etažu čine kancelarije, kabinet direktora, sala za sastanke i sanitarni čvor sa hodnikom.

Objekat poseduje i lift za sve etaže.