Pitanja i odgovori

Šta predstavlja portal investicionenekretnine.com?

Investicionenekretnine.com je portal specijalizovan za oglašavanje nekretnina koje spadaju u grupu poslovnih nekretnina, dakle onih koje se grade ili kupuju radi nekog biznisa, i kreiran je sa ciljem da potencijalni investitori i finansijeri na jednom mestu mogu da nadju poslovne prilike za kupovinu i/ili finansiranje nekretnina.

Kako će me kontaktirati investitor ili finansijer?

U cilju zaštite Vaših privatnih podataka, potencijalni investitor odnosno finansijer, će Vas kontaktirati putem naše kontakt forme, gde će Vam podaci o istom stići na e mail adresu preko koje ste obavali registraciju.

Šta ako želim da sačuvam neke poverljive informacije pre nego što stupim u kontakt sa nekim ko je ozbiljno zainteresovan da posluje sa mnom?

Na Vama je da odlučite koliko ćete informacija dati u oglasu, ali uvek trebati imati u vidu da se transparentnost ceni čak i prilikom odluke o prvom kontaktu.

Zainteresovan sam da nadjem investitora za svoj projekat nekretnine. Kako koristim investicionenekretnine.com?

Na Vama je da postavite oglas koji odgovara Vasem zahtevu. Forma oglasa Vas vodi kroz proces. Idete na link : Nadji investitora i dalje popunjavate podatke koji su potrebni za oglas.