O nama

Portal Investicione nekretnine nastao je sa ciljem da omogući poslovno povezivanje na tržištu investicionih nekretnina. Po definiciji, investicione nekretnine su one koje se grade ili kupuju radi nekog biznisa i tu spadaju pre svega: magacini i hale, logistički i proizvodni objekti, poslovne zgrade, građevinsko ili poljoprivreno zemljište.

Ako imate građevinsko ili poljoprivredno zemljište pogodno za razvoj biznisa, ili industrijske i komercijalne objekte za različite namene, ili investicioni projekat, oglasite se preko našeg portala i pronađite kupca ili zakupca, investitora ili poslovnog partnera.

Šta su investicione nekretnine?

Investicione nekretnine su nekretnine koje se kupuju ne za redovnu upotrebu, već radi zarade od rentiranja, povećanja vrednosti ili i jednog i drugog. 

Investiciona nekretnina može biti duguročni poslovni poduhvat ili kratkoročna investicija gde se nekretnina kupuje, adaptira i/ili renovira i prodaje radi profita.

Misija portala

Povezivanje vlasnika investicionih nekretnina sa kupcima i investitorima i novim kanalima finansiranja na moderan, brz i direktan način.

Vrednosti

Vrednosti koje Investicione nekretnine promovišu su transparentnost u poslovanju, direktna komunikacija izmedju prodavaca i investitora.



URB doo Beograd-Zvezdara

11060 Beograd, Veljka Dugoševića 54

MB. 21281590
PIB. 109994126
Email : info@investicionenekretnine.com